Innkalling til årsmøte for Støttegruppe for Sudan og Sør-Sudan

Dato: fredag 12. mars 2021

Tid: kl. 15.30 – 17:00

Påmelding: trykk HER for påmelding

Styret i Støttegruppe for Sudan og Sør-Sudan kaller inn til et noe annerledes årsmøte i 2021 – vi ønsker velkommen til et heldigitalt arrangement.

Grunnet situasjonen med covid-19, er vi i år nødt til å gjennomføre årsmøtet på skjermen. Vi kommer til å bruke Microsoft Teams, der vi alle kan møtes digitalt med video og lyd. Dette kan enten gjøres via pc, eller via telefon/ipad. Vi anbefaler å kobles opp via datamaskin, eventuelt ipad.

Dersom det er noen trenger hjelp, eller har lyst til å teste forbindelse og hvordan man kobler opp på et slikt digitalt møte i forkant av selve årsmøte, er det bare å ta
kontakt med Maria Lausund på epost maria.lausund@hotmail.no eller på tlf. 988 75 407. Det er viktig at dere enten har ipad eller pc tilgjengelig.

Vi regner med og håper å få gjennomført den tematiske konferansen som pleier å være i forkant av årsmøtet, senere i år. Invitasjon til dette vil komme når gjennomføring blir aktuelt.

Foreløpig saksliste til årsmøtet:

  • Godkjenning av innkalling og saksliste
  • Valg av møteleder
  • Valg av sekretær og tellekorps
  • Styrets årsmelding
  • Forslag om endring av kontingent
  • Styrets handlingsplan det kommende året
  • Regnskap for 2020 og budsjett for 2021
  • Valg

Vedlegg til årsmøteinnkallingen:

 

Vi vil også benytte muligheten til å takke for at du er medlem av Støttegruppe for Sudan og Sør-Sudan. Det er en stor styrke at medlemmer og styret setter fokus på og sprer informasjon om disse landene både blant våre medlemmer, politikere og de som arbeider konkret for disse landene.

Styret håper at du fortsatt vil være med å støtte arbeidet ved å betale medlemskontingenten for 2021, og at det betales inn i forkant av årsmøtet.

Medlemskontingenten for 2021 er kr.400 for hovedmedlem og kr.100 for ektefeller, studenter og andre som synes at det beløpet er greit.

Kontingenten bes innbetalt til kto. 0530.54.60860 eller til Vipps nr. 93253. Vennligst betal så snart som mulig og helst innen den 10.03.2021 slik at kasserer slipper mye ekstra arbeid med påminnelser. Husk å merke hva betalingen gjelder.

Tusen takk for at du vil være med på dette viktige arbeidet.

Vi gleder oss til å se deg på skjermen.

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *