NORAD: Møt Norges ambassadør til Sør-Sudan, Lars Andersen

Dato og tidspunkt: 17 August, kl. 14-16 (Legg til i kalender (ics))
Adresse: Informasjonssenteret, Bygdøy allé 2, 0257 Oslo (Veibeskrivelse (google))

Trykk her for å melde på din organisasjon.

Det er ønskelig at alle møter opp i god tid før møtet.

Landmøtet er en viktig møteplass som setter enkeltland i fokus for samlet norsk innsats gjennom sivilt samfunn. Her kan norske organisasjoner og myndigheter utveksle kunnskap og erfaring om Sør-Sudan.

Formålet med møtet er å diskutere hvordan vi kan få enda bedre resultater av en samlet norsk innsats gjennom sivilt samfunn i disse to landene.

Ambassadøren innleder om den politiske situasjonen i landene, generelle utviklingstrekk og et valgt tema. To utvalgte organisasjoner vil gi korte, forberedte innledninger om analysene som ligger til grunn for deres arbeid i landet, erfaringer og resultater. Det er satt av god tid til diskusjon.

Eventuelle endringer i programmet eller annet, vil bli publisert norad.no. Ved endringer vil det bli sendt oppdateringer til alle påmeldte. Husk derfor å melde deg på møtene i god tid, senest en dag i forveien.