Til deg som besøker SFS sin hjemmeside.

Vi er veldig glad for at det er så mange som besøker vår hjemmeside og vår Facebook- side, og håper du finner god informasjon og oppdateringer. Noe av hensikten med siden er at det skal være lett å hente informasjon og nytt fra Sudan og Sør Sudan uten å behøve å gå inn på mange ulike sider.

 

Vi ønsker også innlegg og gjerne saklig debatt, så send oss gjerne informasjon, artikler, o.a. Det kan blir publisert på våre nettsider, men det vil fremkomme at dette er personlige tanker uten at budskapet nødvendigvis er støttet av SFS. Alle arrangementer som er relevant i forhold til Sudan og Sør Sudan er av interesse!

SFS er en organisasjon uten noe offentlig støtte, så vi er helt avhengig av kontingenten fra våre medlemmer. Vi sender en stor takk til alle trofaste medlemmer – og oppfordrer alle som er interessert i Sudan og Sør Sudan om å melde seg inn!  SFS sitt Vipps nr. 93253.

SFS er snart 30 år, og er fortsatt viktig i arbeidet for engasjement og forståelse av et langsiktig perspektiv for støtte på veien til fred,  forsoning og demokrati.

God sommer!

Hilsen Styret SFS