Julehilsen til medlemmer i SFS.

Vi i styret ønsker å takke alle våre trofaste medlemmer for viktig støtte også dette året – uten dere er det ingen støttegruppe! Vi får stadig tilbakemeldinger fra Utenriksdepartementet, Norad og ikke minst de norske organisasjonene som jobber i Sudan og Sør-Sudan om hvor viktig det for alle at SFS er virksom, og ikke minst at vi har faste møter i «Forum for Sudan og Sør-Sudan». Dette har vært et spennende og viktig år for begge land, men særlig er videreføringen av revolusjonen og overgang til demokrati i Sudan svært sårbar og avhengig av internasjonal støtte. Vår konferanse i høst ble satt stor pris på, og vi håper mange av dere har sett opptaket på nettet.

Trykk her for å se opptaket av konferansen

Vi har også laget en liten spørreundersøkelse angående SFS sitt arbeid, som vi hadde satt stor pris på om du svarer på.

Trykk her for å svare på spørreundersøkelsen.

Tusen takk!

Så ønsker vi å minne om årsmøtet 12 april 2021. Vi håper det kan bli en blanding av digitalt og fysisk deltagelse, men det avhenger selvsagt av situasjonen.

I mellomtiden ønsker vi dere en gledelig jul, og så håper vi 2021 blir et bedre år for oss alle.

Julehilsen fra Styret

Maria, Kristin, Hilde, Henrik, Justin, Signe, Ingrid, Hans-Petter, Martin, Kjell-Håkon og Marit