Invitasjon til 25 års jubileum

Til medlemmer i «Støttegruppe for Sudan og Sør Sudan.»

 

Invitasjon til 25 års jubileum

I anledning av at SFS er 25 år vil vi denne gangen ha en samling etter årsmøtet der vi ser tilbake på tiden som har gått siden stiftelsesmøtet hjemme hos familien Hauge. Hva har skjedd i Sudan og Sør Sudan i løpet av denne tiden, og hva har skjedd med SFS?

Egil Hauge vil lede oss gjennom en kveld med mimring, minner, bilder og anekdoter  – og selvsagt tilbakeblikk på utviklingen i Sudan og Sør Sudan. Vi håper mange av våre trofaste medlemmer og mange gamle styremedlemmer setter av Lørdag 21. april.

 

Årsmøtet blir avholdt kl.13.00-14.00 på Khartoum Contemporary Art Centre i Bernt Ankers gate 17. Etter årsmøtet blir det sosialt samvær her med mat fram til ca. kl 18.30. Dette er et fellesarrangement med «Kurons venner», som har sitt årsmøte dagen etter. Pris ca.250-300kr.

 

Etter møtet feirer Khartoum Contemporary Art Centre sin 1-årsdag med konsert, så det er mulig å bli igjen for de som vil det.

 

Vi gleder oss!

Hilsen Styret i SFS.

,