Minneord om Tomm Kristiansen

18.11.2022


Tomm Kristiansen døde brått, og ble begravet fra Mortensrud kirke 17.11.

Tomm var trofast medlem i SFS og var med i gruppa som jobbet med Dokumentasjonsprosjektet vårt. I april deltok han i arrangementet i den norske ambassaden i Juba da vi overleverte materialet til Nasjonalarkivet som var Norges gave til Sør Sudan ved etableringen av landet som fritt og uavhengig i 2011.

Han fikk også delta i KNs markering av 50 års tilstedeværelse i Sør Sudan. Besøket til Juba var hans første etter 15 år, og det var en stor glede for han å møte igjen venner og kjente fra en spennende periode i hans innholdsrike liv, og se hvordan byen har vokst og endret seg. En fullsatt kirke tok farvel med en svært verdsatt og kjær Tomm som vil bli dypt savnet.

Marit Hernæs-Leder-SFS