Oppsummering av SFS sin 30 års jubileumsfeiring 26. mars 2023

SFS 30 år!

Søndag 26.mars var en dag med mange og gode opplevelser! Først var det solidaritetsgudstjeneste med kirkekaffe, så avholdt SFS sitt årsmøte, og til slutt var det jubileumskonferanse og feiring av SFS sitt 30.års jubileum – alt i Torshov kirke! Takk til alle som sørget for at dagen ble vellykket og spennende, og takk for godt samarbeid med Torshov menighet! Og ikke minst: TAKK til alle dere som møtte opp og deltok!

Jubileet ble ledet av Egil Hauge, som også ledet 10 og 20 års jubileene, noe vi synes var spesielt hyggelig. Egil har vært med helt fra starten av SFS, og har i årenes løp bidratt med mye. Egil Hauge og Hilde Ding fortalte fra opprettelsen av SFS, og Marit Hernæs gjennomgikk SFS sin historie fram til i dag. Hvem hadde trodd at SFS skulle bli 30 år?

To andre veteraner, Halle Jørn Hanssen og Gunnar Sørbø, hadde svært interessante bidrag om situasjoner i Sudan og Sør-Sudan i dag, og som alltid stiller opp for SFS. Det var også representasjon fra Sudanteamet i UD og fra organisasjonene SFs samarbeider med gjennom diaspora og Sudan Forum, noe vi setter svært stor pris på! ADRA bidro med et innlegg m sitt arbeide, og Joseph Alakai fra South Sudan Community takket SFS for samarbeidet. Vi fikk også en appell og oppdatering fra Nuba-fjellene, ved Deputy Chairman Jakod Mukwar, som var på sitt første besøk i Norge.  I det hele tatt:

En svært givende og oppløftende dag!

Vi avsluttet jubileet med deilig mat fra Cafe Mela og utlodning til inntekt for SFS.

Styret i SFS.